kosonenjuhapekka Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea

Suomi 100, it´s over

Vihdoinkin päättyi hehkutus ja hömpötys. Työttömyyskin saattaa 2018 hieman lisääntyä, kun jonninjoutavat Suomi-100-toimikunnat ajetaan alas valtion löyhäkätisen rahoituksen niille loppuessa. Paleface joutunee sävellyshommiin tai vaihtoehtoisesti TE-keskuksen jonoon.

Tunsin puolifeminististä myötähäpeää, kun linnan juhlissa YLE:n kuvaaja zoomasi kättelystä poistuvien julkkisnaisten takapuoliin. Mikä poru nousikaan aikoinaan, kun naisurheilijoiden pakarat päätyivät 4K tarkkuudella katselijoitten silmien eteen. Nyt ei kuulunut itkua ja hammasten kiristelyä, vaikka jokainen saattoi havaita suomalaisen naisen takapuolien moninaisuuden omin silmin ja lähiotoksin. Olivathan muutamat kankut veistoksellisia, mutta ei ehkä tilaisuuden arvolle sopivaa toimintaa YLE:ltä.

612 soihtukulkue oli valtamedian mukaan mielenosoitus ja osallistujamäärältään vähäinen. Kumpikaan väittämä ei pitänyt paikkaansa. Alpakoitakaan ei kaupungilla näkynyt. Mihin enää vuonna 2018 voi uskoa, jollei valtamediaan?

Uutisointi, tai pkemminkin toimittajien oman poliittisen agendan ajaminen osoittaa sen, että printtimedian alamäki tulee jatkumaan 2018. En itke, jos HS-konserni menee konkurssiin. Se on itseaiheutettua, kuten Nokia Oy:n tuho. 

2018 onkin jännittävä ydinsotaa ja muita ihmisen aiheuttamia kriisejä odotellessa. Onneksi Suomi 101 juhlat palautuvat taas niihin raameihin, joissa jo näidenkin juhlien olisi kuulunut olla.

Eipä yleisölle ole uutisoitu sitäkään, paljonko Suomen valtio maksoi Suomi-100 näkyvyydestä muille valtioille. Ainakin Colosseumin valaisemisen neuvotteli Suomen suurlähetystö ja valtio maksoi viulut.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset