kosonenjuhapekka Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea

Lähettääkö poliisi kaikki jouluaaton tolppakamerarikkeet korvatunturille?

Aamulehti hehkuttaa hulvattomilla jouluisilla kuvilla, joissa joulupukit kaahaavat tolppakameroihin valokuvan arvoisesti, siis lakia rikkoen ylinopeudella ajaen.

https://www.aamulehti.fi/uutiset/peltipoliisi-tallensi-joulupukin-ylinopeudet-jouluaattona-lahetamme-huomautukset-korvatunturille-200630848/?utm_source=leiki&utm_medium=iltalehti&utm_campaign=personoitu&_ga=2.261697038.240364684.1513932975-179459429.1512995083

Poliisilaki 1 luku 6§ mukaan poliisin on toimittava poliisin on toimittava asiallisesti ja puolueettomasti sekä yhdenvertaista kohtelua ja sovinnollisuutta edistäen.

Rikkooko komisario Dennis Pasterstein tieten tahtoen poliisilakia vitsailemalla, että jotkut selviävät rikkeestään sillä, että lähetetään huomautus rikkeestä Korvatunturille? Loput ylinopeutta ajaneet saavat sitten sanktiot normaalisti prosessin mukaisesti.

Huumori on huumoria, mutta jos tietyt poliisille kuuluvat tehtävät on kirjattu säädöksiin, määräyksiin ja ohjeisiin, niin näistä säädöksistä poikkeamisilla ei kannattaisi kovin paljoa vitsailla. Ei ainakaan sellaisen henkilön, joka vastaa liikenneturvallisuuskeskuksen lainmukaisesta toiminnasta.

Poliisin kovin alas vajonnutta profiilia ei nosteta kevytmielisellä vitsailulla asiakkaiden eriarvoisesta kohtelusta.

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/toisten-poliisien-sakkoja-mitatoineille-poliiseille-syytteet/707685/

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Ollaanpa sitä tosikkoina. Omalla pukkikierroksella ei tarvinnut kaahata, mutta kahteen laittomaan pysäköintiin taloyhtiön tontilla tuli sorruttua, että pysyin aikataulussa. Eipä ollut aattoiltana Parkkipatet liikenteessä.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Ei lähetä Korvatunturille. Poliisi katsoo kuvasta kaaharipukin poron korvamerkinnät ja lähettää laskun poron omistajalle. Omistaja sevittää, kuka ajoi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset