kosonenjuhapekka Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea

Haittamaahanmuutto ei haittaa rikollisten toimintaa

Iltalehden päivän otsikko: Poliisi huomasi ilmiön: rikollisjengeihin liittyy nyt paljon maahanmuuttajia.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201802122200737838_u0.shtml

Erilaiset lain väärällä puolella toimivat organisaatiot ovat havainneet maahanmuuttajien potentiaalin operoida sellaisten rikosten saralla, jotka eivät houkuttele perinteisiä gangstereita niistä seuraavien ankarien rangaistusten johdosta. Seuraava tuontitavara, josta jo muissa pohjoismaissa nautitaan, lienevät spray and pray ammuskelut, joissa kohdehenkilö niitataan ohiajavasta autosta sarjatuliaseilla ampumalla, sivullisista välittämättä.

Tämänkaltaisesta toiminnasta (teknikaalit) tulokkailla lienee paljonkin kokemusta, koska avolava-auton lavalle sijoitettu konekivääri on suosittu lisävaruste mm. Somaliassa ja Irakissa.

Myös väkivaltainen perintä sujunee sutjakasti henkilöltä, joka on jo lähtömaassaan tottunut tappamaan miehet, naiset ja lapset tasapuolisesti.

Suomalainen poliisi ei onneksi ole tekohampain varustautunut pureutuessaan tähän uuteen maahanmuuttoon liittyvään ilmiöön. Toisin kuin ruotsalaiskollegansa, Suomen poliisi tarttuu härkää sarvista sen ollessa vielä vasikka-asteella.

Paras ase maahanmuuttajajengejä vastaan on karkottaa niiden jäseniä maasta sitä mukaa kuin he jäävät kiinni ylinopeutta vakavammista rikoksista.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

"Paras ase maahanmuuttajajengejä vastaan on karkottaa niiden jäseniä maasta sitä mukaa kuin he jäävät kiinni ylinopeutta vakavammista rikoksista."
Tämä on problemaattista, jos kansalaisuus on jo annettu rikolliselle.

Kansalaisuuden myöntäminen pitäisi saada pitemmäksi prosessiksi, mahdollisesti myös käyttäen maapisteytystä. Jos esimerkiksi USA:sta muuttavat olisivat lukumääräänsä nähden tehneet vakavia rikoksia prosentuaalisesti enemmän kuin kansalaiset keskimäärin, joka jenkille tulisi pitempi odotusaika ennen kuin Suomen passi olisi hyppysissä. Näinhän sen kansalaisuuden arvostuskin kohoaisi entisestään.

Pekka Iiskonmaki

Olen aikaisemmin kirjottanut.

Korkealla verotuksella ja sääntelyllä luodaan ensin pimeät työmarkkinat.

Sitten se vahvistuu valtiolle rinnakkaismarkkinaksi sanktioineen. Eli ns. rikollisorganisaatioiksi.

Valtio on jo pelannut itsensä monilta markkinoilta ulos. Nämä markkinat ovat vasta kehittymässä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset