Suomelle näytettiin sen paikka (EU) roviisuissa

Suomen sijoittuminen viisuissa ei loppujen lopuksi varmastikaan yllättänyt ketään.

Loppusijoitus oli sama kuin jo niin usein aikaisemmin, eli Suomi oli osallistujien häntäpäässä. Tällä kertaa sentään finaaliin selviten.

Sateenkaariväen valtaamassa iloittelussa edes LGBT-väkeen kuuluvalla artistilla ei ole kummoisia mahdollisuuksia onnistua, jos hän tulee Suomesta.

Lordin satumainen (satunnainen) menestys näköjään kannattelee vielä viisuilijoiden lapsenuskoa Suomen menestykseen, mutta kuten  liki joka vuosi, myös nyt Saaran sinänsä varsin kelpo kappale kärsi jälleen kerran viisuissa niin yleisestä politikoinnista ja naapuriin päin vetämisestä.

Mitä tulee viisujen musiikilliseen antiin, tänäkään vuonna osallistujen joukosta tuskin löytyy uutta Abbaa tai Celine Dionia, sellaista kuraa joukossa oli. Mutta kuten sanonta kuuluu, miljoonat kärpäset eivät voi olla väärässä. 

YLE käyttää tolkuttomasti verovaroja euroviisuihin osallistumiseen. Vaikka esiintyjänä oli kyvyiltään maailmanluokan artisti ja biisi oli hyvä, niin silti kappale jätettiin toiseksi viimeiseksi.

Herää kysymys, kannattaako katsojien verovaroja tuhlata LGBT-hömppään, jossa voittaja näyttää olevan jo etukäteen tiedossa (Israel) eikä musiikin laadulla näytä olevan mitään vaikutusta lopputulokseen.  

Onneksi ei tarvitse sirotella tuhkaa haavoihin, kun Kanada kaatui murskalukemin.

Ei täällä laulaa osata, mutta lätkää kummiskin.

kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu