kosonenjuhapekka Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea

Ruotsalaisten kansanhuvia, ihmisten ammuskeleminen

Paitsi, että ammuskelijat ovat pääsääntöisesti ruotsalaisia vain kansalaisuudeltaan, eikä aina silläkään perusteella.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201807052201054931_ul.shtml

Periruotsalaiseen tyyliin syitä etsitään kaikesta muusta, paitsi syystä itsestään, eli holtittomasta maahanmuutosta.

Ruotsi ei ole ns. voittajavaltio, mitä tulee maahanmuuttoon. Ensimmäinen suuri muuttoaalto Ruotsiin alkoi Balkanin sodan aikoihin. Aluksi tulokkaat olivat perheellisiä sotapakolaisia. Seuraavassa aallossa Balkanilta tulikin sitten jo sotilaita, sotarikollisia ja murhamiehiä, jotka pakenivat oikeutta Ruotsiin väärän identiteetin turvin. Tämä ryhmä perusti mm. Tukholman mafian kovan ytimen. Balkanilaiset olivat tottuneet käyttämään aseita ketä tahansa vastaan ja siitä maksoi kovaa hintaa myös jokunen ruotsalaispoliisi.

Muuttoa Ruotsiin on aiheuttanut Suomen valtaisa työttömyys, Somalian kriisi, Irakin ja Iranin välinen sota, Irakin sodat, Libyan kriisi, Syyrian sisällissota. Näiden lisäksi Ruotsiin on saapunut onnenonkijoita milloin mistäkin. Ainoa ryhmä, joka ei ole suoranaisesti rikkonut ruotsalaista homogeenisyyttä, ovat suomalaiset.

Kun maahanmuutto tapahtuu kriisialueilta, myös muuttajat ovat kriisiytyneitä. Kuten jo mainittu, pieni osa muuttajista on joutunut pakenemaan oman maansa oikeusjärjestelmää ja ovat sitten ryhmittyneet uudelleen uudessa kotimaassaan.

Ruotsi ei pelastu korulauseilla, eikä nuoriin kohdistuilla kriisitoimenpiteillä. Ruotsi pelastuu ainoastaan sillä, että vakaviin rikoksiin syyllistyneet henkilöt palautetaan takaisin kotimaihinsa ilman mahdollisuutta palata laillisesti koskaan EU:n alueelle. Silloin näillä rikollisilla on jotain menetettävää.

Kriisitoimenpiteet ovat hukattua voimavaraa, koska suuriin huumerahoihin tottuneet nuoret eivät enää suostu menemään Volvon liukuhihnalle tai kebab-ravintolaan töihin. Huumeilla, prostituutiolla ja asekaupalla tienaa satakertaisesti sen, mitä normaalissa työssä. Siksi maahanmuuttajanuoret eivät ole kiinnostuneita myöskään opiskelusta, koska sillä ei pääse käsiksi miljoonien kruunujen tienesteihin.

Itseäni huvitti Scönströmin lause: tilanne on hallinnassa. Poliisi tuntee tekijät, heidän verkostonsa ja kiistojen syyt. Siksi epäilty on useimmiten kiinni ja kuulusteltavana vain tunteja tapahtuneen jälkeen. Ongelmana on useimmiten näytön puute ja ampumatapaukset saadaan harvoin selvitetyksi.

Kyseisellä lauseella Scönström palkitaan viikon ääliön palkinnolla.

Poliisin valtava panostus tutkintaan menee täysin hukkaan, koska todennäköinen tekijä on joka tapauksessa vapaalla jalalla 24h sisällä, ellei hän ole tehnyt jotain typerää virhettä, kuten vilkuttanut valvontakameralle heti tekonsa jälkeen.

Onko tilanne siis hallinnassa?

On taatusti samalla lailla kuin Italiassa, jossa poliisi tuntee jokaisen mafioson, mutta ei mahda näille mitään "näytön puuttuessa." 

 

  

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

18Suosittele

18 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (24 kommenttia)

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Ihme että "laatu"media uutisoi tuosta mutta normaaliin tapaan vähätellen.
Nantesissa Ranskassa on lähes sotatila päällä mutta medioita ei juurikaan kiinnosta sellainen pikkuasia. Tossa pikku pätkä, lisää löytää KVG:llä jos kiinnostaa.
https://www.youtube.com/watch?v=OI7457bvWNs&app=de...

Juha Hämäläinen

#1. Suvakkimediaa ei tällaisen uutisointi kiinnosta.

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

Ruotsi on Euroopan unionin vaarallisin maa ihmisille.

https://www.tapionajatukset.com/27613

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Hyväntahtoiset ruotsalaiset eivät ole ymmärtäneet, että barbaarikulttuuri voi ottaa haltuun kaiken tilan, mitä sille jätetään. Lähtöoletushan on ollut, että kaikille tilaa riittää, eikä kukaan kahmi yhteistä tilaa itsellee.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Ja kun se holtiton maahanmuutto on ollut pääasiassa muslimien maahanmuuttoa viimeisten reilun 30v. aikana, siinä se suuri vika on mutta sitä ei voi tunnustaa.

Silloin kun vielä Tukholman lähiöissä asuin, niin kyllähän sen näki minkä uskontoryhmän edustajat niitä ongelmia aiheutti.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Paimentolaiskulttuureille on ominaista territoriaalisuus, tarve vallata ja merkata alueita itselleen. Paitsi Lähi-idän ja Somalian muslimeilla, tämä näkyy myös oman 400-vuotisen etnisen vähemmistömme kohdalla. Sairaalan tai terveysaseman odotustiloihin tullaan koko suvun voimin, ja valkolaiset turhaan yrittävät löytää istuinsijaa itselleen.

https://anthrosource.onlinelibrary.wiley.com/doi/p...

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Paimentolaiskulttuureille on ominaista territoriaalisuus, tarve vallata ja merkata alueita itselleen.
...........

Niin myös huumekauppiailla, mistä lienee tässäkin kysymys.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #20

Näin on, Juha.
Ruotsiin tulleet musliminuorukaiset ovat huomanneet, että koulutustaustallaan, jos ylipäätään saavat töitä, niin ne ovat huonosti palkattua 'skitarbete'. Huumekauppa ja muu siihen liittyvä rikollisuus vie lähemmäksi kantaruotsalaisten elintasoa ellei ylikin sen.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Onpas hankala tilanne päässyt muodostumaan, varmaankin aivan epähuomiossa. Ehdotan ns strutsipuolustusta, eli pään hautaamista hiekkaan. Se on ihan toimiva strategia - eihän se muuten olisi evoluutiossa valikoitunut käyttöön.

Ensiksi voisimme lähettää toimittajan Ruotsiin. Koska häntä ei todennäköisesti ammuta hän voi sitten uutisissa todeta, että Ruotsissa ei ammuta.

Sitten tuon tarinan tueksi ja varmuuden vuoksi vielä lehteen pari juttua, että "ammutaanhan Suomessakin, varsinkin talvisodassa ja sorsastusaikana". Tai "suomalaiset ovat maailman väkivaltaisimpia, ja juoppoja".

Eiköhän näillä taas muutama vuosi mene.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Näillä tiedoilla voi vain todeta, että kauhioita nuo jengit, mistäs tietää jos vaikka paikalliset divarin pitäjät selvittelevät välejään pyssyjen avulla.

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

"Persuuntuminen" vs. islamisaatio

EU:n “pakolaispolitiikka” persuuntui, arjen tosiasiat tunnustettiin

https://blogit.kansalainen.fi/eun-pakolaispolitiik...

Sisäministeri Mykkänen on sokea kuin Ellun kana. Oikeaa jyvää on vaikea löytää, kun pää on pensaassa.

https://blogit.kansalainen.fi/sisaministeri-mykkan...

Kansallinen päätöksenteko ottaa niskalenkin EU-uskoisista

https://blogit.kansalainen.fi/kansallinen-paatokse...

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Kyllä ne siitä tasaantuu kun kauniisti heille puhutaan ja vastataan kaikkiin heidän tarpeisiin. Vähemmästäkin menee maltti kun petetään suuret lupaukset kaikesta ihanuudesta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ruotsi pelaa hienosti jalkapalloa.

Heja Sverige!

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Ja Venäjä on odotusten vastaisesti järjestänyt hienot kisat.

Pelaamalla suomalaistyyppistä kymmenen puolustaa jalkapalloa on isäntämaakin selvinnyt yllättävän pitkälle.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Lähes aina, kun napsahtaa, saa lehdestä lukea. Ingen gripen. Välien selvittely on reviirisotaa ja pullistelua. Hallitus lisää resursseja ja samanaikaisesti poliiseja irtisanoutuu. Tämä on arkea.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/efter-dodsskjut...

Iso osa rikollisesta porukasta on maahantulijataustaisia, joita ei Svenssonien 8-16 homma kiinnosta. Snabba cash - on se kova juttu ja tietty mukava bling-bling.

Näihin nuoriin on kyllä yhteiskunnan puolelta panostettu ja paljon, mutta integroituminen kantaruotsalaisten joukkoon ontuu pahasti. Ongelmia yritetään ratkoa myös näiden viimeksi tulleiden ( ja ilman turvapaikkaa jääneiden suhteen ) 9.000 yksin maahantullutta ( jo osittain aikuista ) on luvattu kotoutttaa, vastoin aiempaa karkottamispäätöstä. Kotouttamisen edellytyksenä on opiskelupaikka ja / tai työpaikka ja halu integroitumiseen. Nyt jo epäillään, että osa jää tämänkin tarjouksen ulkopuolelle ja jatkaa elämää hämärässä.

https://www.svt.se/nyheter/amne/Ensamkommande%20fl...

Sinänsä tilanne on kurja, että mm ssa moni lähiö on ajautunut ja ajautuu täydelliseen kurjuuteen tämän lisääntyneen rikollisuuden seurauksena. Lisäksi asuntopula kunnissa pahenee, nuuskaa kuluu ja Svenssonit alkavat kypsyä.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Se on pojilla työaika 16-00 ja jos menee ylitöiksi niin kyllä siitä aina jotain kotia viemistä irtoo...

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Ongelma alkaa siitä että tänne ollaan otettu ihan liikaa vääränlaista jengiä. Ja nää kolmansistamaista tulleet ja muslimit ovat ne ongelmallinen sakki, nyt kun kummankin ryhmän määrä on paisunut "liian suureksi" niin ongelmat alkaa näkyä.
Kumpaankin sakkiin mahtuu toki paljon myös hyvää jengiä mutta paremmalla maahanmuuttopolitiikalla näitten suht korjaamattomien vahinkojen synty ois voitu estää.

Kaikilla kolmansistamaista tulleilla ei ole koskaan mitään tsänssiä päästä normi duuniin ni siinä on liuta kakaroita köyhyyskierteessä, ja vanhemmat eivät osaa opettaa alkeitakaan yhteiskunnasta ni ei hyvältä näytä. Näitä löyhäpäisiä kakaroita jotka ei oo rahaa nähnytkään alkaa kasaantua niin jengi on valmis, huumekaupalla voi tienata ja Aftonbladet saa kirjoittaa loput.

Lisäksi on vielä huono että feministit jankuttaa integraatiota hidastavasti että he on eriä jengiä kuin ruotsalaiset. Onhan nuo hurritkin nyt melkein kaikki laidasta lukien tolvanoita mutta on niillä parempi kulttuuri kuin ja toimivampi yhteiskunta kuin vaikkapa monella muulla jotka ovat saapuneet tänne asumaan.

Muslimeissa on se ropleema että heitä on jo puoli miljoonaaja islam käyttäytyy miten se ruukaa. Ja monen muslimin arvomaailma on niin erinlainen kuin ruotsalaisen niin se tekee rinnakkaisyhteiskuntaa lisää. Ja islam tekee monesta muslimista myös rasistin, ja vaikkei olisi edes rasisti niin konservatiivisemmin ajatteleva ja heidän määrä lisääntyy täällä kokoajan.

20v päästä kun näitten uusruotsalaisten uusi sukupolvi on kasvanut niin mie epäilen että täällä on enemmän ammuskeluita kuin nyt, sekä asiat muutenkin huonommin kaikilla. Suapi näähhä.

Terkkuja Tukholman Tenstasta

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

’20v päästä kun näitten uusruotsalaisten uusi sukupolvi on kasvanut niin mie epäilen että täällä on enemmän ammuskeluita kuin nyt, sekä asiat muutenkin huonommin kaikilla. ’

Tuossa on varmasti perää. Valitettavan moni näistä nuorista ei integroidu, ei työllisty, eikä mitenkään osallistu yhteiskunnan rakentamiseen, mutta nauttii kyllä ilmaisia lounaita. Pitkäänkö Svenssonin kaali kestää ? Veikkaan, että ei kestä. Eivät ninittäin ole tyhmiä, vaan tavattoman kilttejä ja omaa historiaansa peseviä nämä naapurimme..

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Tuleehan siitä uudesta sukupolvesta paljon hyviäkin ihmisiä, mutta tää yhteiskunta muuttuu kun ns. orkkis hurrien osuus ikäluokista laskee, vaikka onhan osa näistä uusruotsalaisistakin jo hurreja. Minusta ei tule!

Minusta tuntuu että nyt monella hurrilla on mitta täynnä, veikkaan sano gallubit mitä tahansa nyt niin SD tulee saamaan ison jytkyn.

Ruottalainen on kiltti mutta autistisen itsekäs ja minusta hän osaa olla myös ilkeä, viisas mutta kauhean sinisilmäinen. Ois mun näkemys heistä.

Ps. Tiiäthän sie Jouko feministisen ongelman ruotsalaisuudesta?
Ruotsalaisuutta ei voi määritellä ja kukaan ei ole oikeastaan silleen ruotsalainen, paitsi saamelaiset on tietenkin ruotsalaisia. :)

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Suomessa tehtiin henkirikoksia viime vuonna lähes kaksi kertaa enemmän/asukas kuin Ruotsissa.

Onko persuilla tai muilla kansallismielisillä tähän kommentoitavaa?

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Suomalainen on paljon kovempi ja hullumpi kuin ruotsalainen. Se selittää paljon eroa kuin myös viinakulttuuri on erinlainen.

Ja näissä Ruotsin ampumisissa on monesti takana maahanmuutotausta, tämän sanomisella ei oo mitään sen kanssa moniko ihminen Suomessa kuolee toisen suomalaisen ollessa tekijänä...

Pitivät juuri oikein hätäkokousta ammuskeluiden takia. Näissä ammusluissa yleensä vaan haavoitetaan ja Suomessa pistetään suorilta kylmäksi...

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Äkkiä vilkaistuna ruottissa tapettiin 2017 pikkasen vajaa 600 ihmistä ja täällä 2016 pikkasen vajaa 100 .

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Brottsförebyggande rådetin julkaisemasta tilastosta vuodelle 2017 kuolemaan johtaneiden henkirikosten määrä oli 113.
https://www.bra.se/om-bra/nytt-fran-bra/arkiv/pres...
Vuonna 2017 poliisin tietoon tuli Polstatin ennakkotietojen mukaan 84 (–12 %) uhrin kuolemaan johtanutta Suomessa tehtyä tahallista väkivaltarikosta. Vuotuinen rikollisuustaso 100 000 asukasta kohti oli 1,5 ja Ruotsissa vastaavasti 1,12.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Oleellista on maahanmuuttajien tappotilastot, raiskaustilastojen ohella, nämähän ovat kasvaneet merkittävästi maahanmuuton lisääntyessä. Muslimit raiskaa 17 kertaa enemmän kuin pohjoismaalainen, tapoista en ole nähnyt tilastoa, mutta todistettavasti muslimit ovat tappaneet ainakin 10 suomalaista eikä suomalaiset yhtään muslimia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset