Unnikka & Sakkola

Länsimaiseen oikeuskäsitykseen kuuluu oikeus puolustajan käyttämiseen. Muutoin käy kuin Yhdysvalloissa.

https://www.hs.fi/nyt/art-2000005854286.html

Hömppäfeministit vievät eivätkä anna muiden edes vikistä.

Hömppäfeminismiä äärimmilleen viritettynä edusti eilinen toimittaja Sannikan vetämä osuus, jossa "haistateltiin" Huhtasaarta.

Huhtasaaren puolustus siivottuna trolleista:

"Toimittaja jauhotti hänet mallia Ritala eli heitti niin käsittämätöntä läppää, että Huhtasaari hämmentyi ja meni kai jopa tunteisiin. Toimittajalla melkoista pokkaa jankata jostain kärsimyksistä ja vihapuheista joiden faktuaalinen todistusvoima on nolla, toimittajan tunne että näin kai se on riittää, ja sitten Huhtasaaren tulisi pyytää anteeksi toimittajan tunteesta?  Monikulttuurisuus sun muu perustuu juuri opetussuunnitelmiin minkä lisäksi riippuu myös yksittäisen opettajan asenteista kuinka paljon 'mokuttaa' sun muuta. On siellä kaikkea muutakin kuten 'ilmastonmuutospropaganda' sun muuta jota tänä päivänä toitotetaan, 'aivopestään'."

"Ei koulu kutsunut vartijaa. Vartijan lähetti Tampereen kaupunki. Väitettyjen uhkauksien vuoksi. Minusta se on propagandatemppu Huhtasaarta vastaan. Missä ne uhkaukset todistettavasti ovat?"

"Sannikka & Ukkola ohjelma oli liikuttavan yksimielinen, koska niin toimittajiksi kuin paneelin jäseniksi oli huolellisesti valittu tarkalleen sen yhden ja ainoan oikean asenteen kannattajia."

"Suomeen vai kuoleen” Kuinka moni vielä kuolee Huhtasaaren twiitin seurauksena täällä Suomessa aivan vastoin koululaisten julisteen sanomaa?"

Huhtasaari on ollut koko ajan oikeassa ja Koulujen edustajat ym. ovat sen vahvistaneet "yhteiskunnallinen osallistuminen ja vaikuttaminen".

"On muuten turhaa sitten alkaa vänkää sitä fraasia, että Opettajat olisi puoleettomia missään asiassa, ei edes mitä työnantaja ohjeistaa tai on luotu raamit mitä noudatetaan."

"Entäs YLE areenassa jatkokeskustelussa esille tullut "ajatellaanpa toisin päin" kysymys? Jos Yanar olisi esitetty terroristina, olisiko kyseisen koulun rehtori enää virassaan. Ja minusta olisi mielenkiintoista tietää nyt, että oliko kyseessä nyt siis lapset vai itse poliittisen mielipiteensä ilmaisevat nuoret. Poliittinen mielipide, jonka nämä nuoret ilmaisivat, täytyy kestää myös arvostelua, ei pelkästään ihastelua."

"Se on kyllä oltava tarkkana kun noin vahvasti kantaaottavia kuvia levitellään. Joku toinenkin voi olla yhtä tyhmä ja ymmärtää väärin. Miksei asiaa voinut esittää siten ettei siihen olisi maalitettu ihmisiä."

"Niin, ja saahan kirjoitella vapaasti sellaisia blogeja kuin haluaa, vaikka parodioimalla Kalevan pääkirjoitusta. Mutta Suomessa siitä vain voi rapsahtaa rangaistus kaikissa oikeusasteissa ja tulla julkinen lyömäase maailman tappiin saakka. Sitä kutsutaan sananvapaudeksi. Sananvapaus antaa nimenomaan oikeuden sanoa myös asioita, jotka joku voi kokea loukkaaviksi, mutta jos se joku sattuu olemaan kiihottumaan herkkä syyttäjä, hän on tällöin kansanryhmä."

"Toivottavasti oppilaat, jotka kannattavat perussuomalaisia, saavat vahvistaa omaa ajattelua turvallisessa opinahjossa ja tehdä omalla ajattelulla vastaavia kliffoja kuvia ja tekstejä.

"Toimittaja jankutti epärelevantteja kysymyksenasettelujaan ja puhui röyhkeästi päälle kun haastateltava yritti vastata – miksi haastateltavan olisi pitänyt mennä siihen mukaan toimittajan yksipuolisen agendan ehdoilla?"

Puolustus on käyttänyt puheenvuoronsa. UGH!

 

 

kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu