kosonenjuhapekka Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea

Puoluejohtajista vain Halla-aholla on ajantasainen tilannekuva.

Oulun seksuaalirikosvyyhti on herättänyt, mitä ilmeisimmin vaalien läheisyyden johdosta, myös valtakunnan kärkipoliitikot lausumaan mielipiteensä tapahtumista. Mitään järkeviä ratkaisuehdotuksia ei kuitenkaan pääsääntöisesti ole esitetty. Tilannehan on se, että kun kakka valahtaa housuun, niin rypistely on jo myöhäistä.

Nyt ollaan jo auttamattomasti siinä tilanteessa, että kakka valahti kerralla aina nilkkoihin saakka ja käveleminen muuttui epämiellyttäväksi.

Sisäministeriö on ollut jo yli vuosikymmenen tietoinen poliisin taloudellisista paineista ja henkilöstöongelmista.

Nyt vaalien alla poliittisen paniikin iskiessä jopa vasemmistoliitto osoittaisi poliisille lisää rahaa, jotta poliisi ottaisi tilanteen haltuunsa. Ruotsin tilanne todistaa kuitenkin sen, ettei edes poliisien määrän kolminkertaistaminen (Ruotsissa heitä on noin 20 000 vs. Suomen 7000) auta enää siinä vaiheessa, kun poliitikot ovat ns. ryssineet ja päästäneet kakan roiskumaan tuulettimeen. 

Vaalipaniikista kertoo myös se, etteivät jo aikaisemmin ilmenneet varoitussignaalit: jengiytyminen, taharrus gamea-leikit, aikaisemmat raiskaukset ja seksuaaliset hyväksikäytöt tai jo tuomiolla ollut Ruandan kansanmurhaajan tapaus, ISIS-veljesten oikeudenkäynti, irakilaisen päänleikkaajan oikeudenkäynti, Turun puukottajan tapaus jne. ole avanneet sisäministerin poliisiosaston rahahanoja vaan päin vastoin poliisien määrää on supistettu aina näihin päiviin saakka.

Keskuudessamme liikkuu seksuaalirikollisten lisäksi sekä tappajia että sotarikollisia ja vankiloista kriisien yhteydessä paenneita tai vapautettuja rikollisia. Vaihtoehtomedioiden tekemä taustatutkimus sekä niiden julkaisemat kuvat ja artikkelit kertovat siitä, että monen Suomeenkin päätyneen "turvapaikanhakijan" taustat eivät kestä päivänvaloa. Näitä vastaanottokeskuksissa oleilevia "kurkunleikkaajia" osoitettiin poliisille ja Supolle runsain määrin.

Suomen tulisi jatkossa keskittyä ottamaan maahan vain harkinnanvaraista työperäistä maahanmuuttoa ja pakolaisleireiltä vain lapsiperheitä tai naisia lapsineen. Yli kolmenkymmentuhannen paperittoman ja siten tuntemattoman nuoren miehen maahan päästäminen oli pahimman luokan virhe, josta maksamme hintaa vielä pitkälle tulevaisuuteen.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

22Suosittele

22 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Ollaan kyllä pahasti hakoteillä, jos seksualirikoksista epäillään vain ulkomaalaistaustaisia. Kyllä sitä harrastavat myös kantasuomalaiset. Ovat harraataneet aina. Pilluralliksi sitä aikanaan kutsuttiin. Miksi se on suomalaisen tekemänä pienempi rikos kuin ulkomaalisen kohdalla?

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Mistä lähtien pilluralli on ollut seksuaalirikoksen synonyymi?

Älä nyt Viljo hyvä ilmaise meille muille olevasi itse tuon enempää hakoteillä.

Käyttäjän VilleKauppinen kuva
Ville Kauppinen

Kerro Viljo ihmeessä millaista pilluralli oli aikanaan.

Ainakaan 90-luvulla siihen ei liitetty nimikkeitä "törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, törkeä raiskaus sekä pahoinpitely."

Oulun keississä muun muassa ne ovat tutkintanimikkeinä. Mutta nähtävästi ennen vanhaan pillurallikin oli kovempaa, aivan kuten hiihto kouluun kesättalvet vastamäkeen.

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Näyttäis että liberaali-sosdem-vas täysin hyväksyy lasten joukkoraiskaudet. Milloin naisten kivitykset?

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Onhan poliisivoimia yritetty vahvistaa ainakin maahanmuuttajataustaisilla, että kyllä se siitä...

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

kumma juttu. Itse muistan kun poikien kanssa 17-20 vuotiaana otettiin hioeman rohkaisua ,ja ajeltiin autolla "kartsalla" ja tsekkailtiin tyttöjä. Joskus joku hyppäsi kyytiin ja hauskaa oli. En kyllä muista että ketään olisi pakotettu mihinkään, valittettavan harvoin päädyttiin mihinkään ns. syvempään kanssakäymiseen, sentään joskus. Väittäisin että tytöt ei saaneet traumoja kun kanssamme "p..urallia" ajelivat.

Käyttäjän JanneHildn kuva
Janne Hildén

Pillurallia on harrastettu nyt myös Helsingissä, pidätyksiä tehty:

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005964175.html

Ralli on rattomme, monestako kaupungista nyt näitä rupeaa selviämään.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Johan on Saarijärvellä ollut hurjaa p-rallia aikanaan. En ole muualta vastaavaa kuullut saati kokenut. Vai alaikäisiä tyttölapsia siellä raiskailtiin! Huh!

Ettei vaan nyt ole demareilla hätä kädessä, kun heidän politiikkansa tyhmyys ja konkurssi paljastuu.

Tulee Rajamäkeä ikävä! Tosin hänkin vain puhui, ei tehnyt mitään.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Äänestäkään Kankaanniemeä, hän näkee ihmisestä jo päältäpäin kuka on rikollinen, näin hän on sanonut.

Asiallinen persu :)

Ammattitaitoinen kokenut poliitikko, joka puhuu aina asiaa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

” Nussittuna nukkuisit sikeästi.” (T.K.)

Käyttäjän VilleKauppinen kuva
Ville Kauppinen Vastaus kommenttiin #10

Mutta siinä on selkeä ero hoidetaanko nukutus yksissä tuumin vai väkisin.

Ensiksi mainitussa ei ole mitään väärää (jos se tapahtuu muuten lain puitteissa) ja lopputuloksena oikeasti nukuttaakin paremmin.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #12

Ammattitaitoinen kokenut poliitikko, joka puhuu aina asiaa :)

( P.R.)

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Puheet maahanmuutosta kovenevat kaikkien puolueiden ehdokkailla, vaalien alla. Puheet, jotka unohtuvat vaalien jälkeen hallituspuolueiden (sekä demarien) valituilta edustajilta. Tämä on nähtu hyvin viime vaalien alla ja sen jälkeen.

Toivottavasti tämä muistetaan äänestyskopeissa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset