Puoluejohtajista vain Halla-aholla on ajantasainen tilannekuva.

Oulun seksuaalirikosvyyhti on herättänyt, mitä ilmeisimmin vaalien läheisyyden johdosta, myös valtakunnan kärkipoliitikot lausumaan mielipiteensä tapahtumista. Mitään järkeviä ratkaisuehdotuksia ei kuitenkaan pääsääntöisesti ole esitetty. Tilannehan on se, että kun kakka valahtaa housuun, niin rypistely on jo myöhäistä.

Nyt ollaan jo auttamattomasti siinä tilanteessa, että kakka valahti kerralla aina nilkkoihin saakka ja käveleminen muuttui epämiellyttäväksi.

Sisäministeriö on ollut jo yli vuosikymmenen tietoinen poliisin taloudellisista paineista ja henkilöstöongelmista.

Nyt vaalien alla poliittisen paniikin iskiessä jopa vasemmistoliitto osoittaisi poliisille lisää rahaa, jotta poliisi ottaisi tilanteen haltuunsa. Ruotsin tilanne todistaa kuitenkin sen, ettei edes poliisien määrän kolminkertaistaminen (Ruotsissa heitä on noin 20 000 vs. Suomen 7000) auta enää siinä vaiheessa, kun poliitikot ovat ns. ryssineet ja päästäneet kakan roiskumaan tuulettimeen. 

Vaalipaniikista kertoo myös se, etteivät jo aikaisemmin ilmenneet varoitussignaalit: jengiytyminen, taharrus gamea-leikit, aikaisemmat raiskaukset ja seksuaaliset hyväksikäytöt tai jo tuomiolla ollut Ruandan kansanmurhaajan tapaus, ISIS-veljesten oikeudenkäynti, irakilaisen päänleikkaajan oikeudenkäynti, Turun puukottajan tapaus jne. ole avanneet sisäministerin poliisiosaston rahahanoja vaan päin vastoin poliisien määrää on supistettu aina näihin päiviin saakka.

Keskuudessamme liikkuu seksuaalirikollisten lisäksi sekä tappajia että sotarikollisia ja vankiloista kriisien yhteydessä paenneita tai vapautettuja rikollisia. Vaihtoehtomedioiden tekemä taustatutkimus sekä niiden julkaisemat kuvat ja artikkelit kertovat siitä, että monen Suomeenkin päätyneen "turvapaikanhakijan" taustat eivät kestä päivänvaloa. Näitä vastaanottokeskuksissa oleilevia "kurkunleikkaajia" osoitettiin poliisille ja Supolle runsain määrin.

Suomen tulisi jatkossa keskittyä ottamaan maahan vain harkinnanvaraista työperäistä maahanmuuttoa ja pakolaisleireiltä vain lapsiperheitä tai naisia lapsineen. Yli kolmenkymmentuhannen paperittoman ja siten tuntemattoman nuoren miehen maahan päästäminen oli pahimman luokan virhe, josta maksamme hintaa vielä pitkälle tulevaisuuteen.

 

kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu