kosonenjuhapekka Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea

Suomalaiset arvot kohdillaan

Tämän päivän lehdistä saa etsimällä etsiä uutisia eurovaaleista tai mistään muistakaan asiauutisista.

Jääkiekkotuloksia ja analyyseja sen sijaan löytyy sivukaupalla. Maailman onnellisin kansa sai haluamansa.

Ei ihmekään, että europarlamenttiin valittiin divaritason edustajia, kun vaalit eivät edes kiinnosta ketään.

En hehkuttaisi vaali-innostuksen kasvusta niin kauan kuin äänestysprosentti jää reiluhkosti alle 50% äänioikeutetuista.

Kuka muuten on se naisoletettu, kuukasvoinen kummelihahmo, joka uutiskuvien perusteella pääsi myös europarlamenttiin?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Hän on Sirpa Pietikäinen. Suuri Suomen ystävä.
Vai tarkoititko toimittaja Modigia.....?

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

>Tämän päivän lehdistä saa etsimällä etsiä uutisia eurovaaleista tai mistään muistakaan asiauutisista.

Jääkiekkotuloksia ja analyyseja sen sijaan löytyy sivukaupalla. Maailman onnellisin kansa sai haluamansa.

ooo

juu...... ihminen ei ole sitä mitä hän puhuu tai tekee, hän on sitä mitä hän ajattelee. Kymmensenttisen kumilimpun liikkeitä seuraa koko kansakunta.

Tilalle voisi ottaa jääpallon. Se on kiihkeätä herrasmiespeliä, akrobatiaa ja urheilua, ei tappelua.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Jääpallon suosiosta päätellen herrasmiehiä on Suomessa todella vähän.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

#4

Näin on. Syitä tähän on monia, mm hankalampi televisioida, näin ollen sen ympärillä ei pyöri suuri raha. Suurempi kenttä on myös hankalampi mahduttaa jäähalliin....

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

→ 2/JM: ”..uutisia..”
Lukutaidottomat ovat taasen valinneet 751 kettua kanalan hoitajiksi viideksi vuodeksi. Tyytyväinen saa olla, että demokratia on korvattu edes oklokraitialla (vetelehtijät) eikä fundamentalistisella teokratialla tai pahimmassa tapauksessa kriminokratialla. Tosin tutkivan journalismin mukaan yllättävän monella meppiehdokkaalla lain tulkinta on ollut verrattain joustavaa.

→ ”..herrasmiespeli..” Edesmenneen tanssimuusikon, Martti Metsäkedon sanoja lainatakseni herrasmiehen määritelmästä: ”Herrasmies tekee hävyttömiä ehdotuksia rumillekin naisille.” Mutta ilmeisesti #MeToo vaiensi viimeisenkin vellihousuherrasmiehen.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Seuraava on aika kova.

"Suomesta on tullut jääkiekon suurvalta – Leijonien maailmanmestaruus on mieletön opetus koko suomalaiselle yhteiskunnalle: "Yksilökeskeisyyden aikakaudella näyttö kollektiivin voimasta" , sanoo laatumedia YLE.

En jaksa uskoa etteikö vaikka yle:llä osattaisi tehdä koko EU:ta kattava analyysi siitä missä mennään sopivien henkilöiden, joita ei vaaleilla valita, virkamieskomission harvainvalta jatkuu ja parlamentti sitten höpöilee sitä sun tätä. Euroopan kansoja ei meno kiinnosta ja äänestysprosentti on 50%. Jo tämän pitäisi saada miettimään siitä miten demokratia toimii.

Jääkiekko on hieno tekosyy nuorten miesten ryypätä. Siitä kasvetaan ulos kuten vaikka vihreistä. Onnittelut voitosta toki vaikka päivän lööpit ovatkin olleet hieman ylimitoitettuja nyt ei kuitenkaan keksitty elämän salaisuutta vaan pelattiin yksi peli jääkuikuilua.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Yksilökeskeinen Suomen maalivahti voitti Kanadan maalivahdin.
Ilman maalivahtia Suomi olisi hävinnyt 100-3.

Yksilö piti Suomen maalin (melkein) puhtaana mustan kiekon tunkeutumiselta Suomen maalirajojen sisäpuolella. Vain yksi musta siis livahti rajan yli, hieno torjuntavoitto yksilötasolla.

Siinä hyvä esimerkki jokaiselle yksilölle Suomessa. Jokainen voi tehdä osansa jotta maali pysyy puhtaana, esimerkiksi pyyhkimällä maalipinnat säännöllisesti liasta.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Lisäksi jos Suomella ei olisi ollut ”Mörkön” kaltaisia yksilöitä, jotka laittoivat mustan oikean rajan sisäpuolelle oman henkilökohtaisen ratkaisujen ja osaamisen avulla, voitot olisi jääneet saavuttamatta.

Kollektiivisesti olisi vain pyöritty oman sinisen rajaviivan sisäpuolella saamatta mitään aikaiseksi. Nyt muutamat yksilöt henkilökohtaisilla näkemyksillään ratkaisivat että ”Suomi voitti” kansojen välisten leikkisota kisat, joissa taisteltiin, ei aseilla, vaan mailoilla joilla lauottiin musta häkkiin.
Hyvä Suomi!

Jarkko Mynttinen

Nyt olisi faktan tarkastajille tilaisuus tarkastaa niitä faktoja. Median mukaan äänestysprosentti on 42,7%. Suomen lain ja valtiosäännön mukaan oikea fakta asiassa on se, että äänestysprosentti on 40,7%. Media ei toisin sanoen ole huomioinut 241 000 ulkomailla asuvien suomalaisen äänioikeutettujen määrää uutisoidessaan äänestysprosentista, vaan ainoastaan Suomessa äänestäneiden äänet ja Suomessa asuvien äänioikeutettujen määrän. Minä sanon tätä tarkoitushakuiseksi mielipidevaikuttamiseksi totuuden vääristelyksi, vai mikä muu syy tähän olla?

Lähde: https://vaalit.yle.fi/epv2019/fi

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset