kosonenjuhapekka Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea

Hallitus luo (suoja) työpaikkoja

Iltalehden karua uutisointia.

Uudet, ilmeisen tarpeelliset sihteerit, valtiosihteerit, neuvonantajat ja muut ketkut kustantavat valtiolle jatkossa 6 miljoonaa ylimääräistä euroa vuodessa. En halua edes pohtia mitä kaikkea hyödyllisempää kuudella miljoonalla olisi saanut. Vaan todetaan nyt kuitenkin, että se olisi riittänyt vaikkapa 60 sotilaan, poliisin tai rajavartijan virkaan.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7ad49c7c-2c56-4b42-8de3-983ef93c7264

Rahaa tuntuu löytyvän kun sille on tarvis. Nyt tarvittiin eduskunnasta pudonneille kellokkaille pikaisesti hyväpalkkaiset suojatyöpaikat. Kaveria ei jätetä.

Työllistämiseen hallitus näyttää kyllä kykenevän, mutta vielä tarvitaan rapiat 60 000 valtiosihteeriä, että työllisyysaste saadaan vaaditulle tasolle.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän rikukivela kuva
Riku Kivelä

Yhteisiä tai toisten rahoja käytetään huolettomammin kuin omia. Yhteisestä (esim. valtion, kunnan, sairaanhoitopiirin) omaisuudesta tai toiselta lainatusta pidetään huonompaa huolta. Sama määrä yhtä tuottavaa maata tuottaa enemmän ruokaa, kun jokainen saa syödä itse tai myydä itse tuottamansa sadon.

Samanlainen määrä (5,5 miljoonaa euroa) esitetään tämänpäiväisessä lisätalousarvioesityksessä Kansaneläkelaitoksen toimintamenoihin pienten eläkkeiden ja muiden etuuksien korotuksen
toimeenpanon valmistelua varten vuonna 2019. Korotukset tulevat voimaan vuoden 2020 alussa.

Siis mihin rahat käytännössä menevät? En ennen ole huomannut tuollaista määrärahaa budjettiesityksessä. Etuuksien tason muutos tapahtuu käytännössä muutamalla näppäimistön näppäimen painalluksella.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Alkaa pikkuisen mennä hermot tähän hallitukseen.. Mutta minkäs teet.. Idiootit äänesti SDP:tä joten on vaan pakko purra hammasta ja odottaa max4v. kun sdp tippuu alle 15% puolueeks..

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Sosialistit ovat tunnetusti työtä vieroksuvia, siksi ne tarvii niitä. Jää aikaa shillailluun ja puhumaan höpöjuttua.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Päivän paras kolumni!!!!

"Arvasitte oikein. Työstäkieltäytyjän laskut maksaa se, joka tekee työtä ja maksaa veroja."

https://blog.kauppalehti.fi/metrossanukkuja/sosiaa...

Käyttäjän JaakkoJuhaniOjaniemi kuva
Jaakko Ojaniemi

Turhaa panit suojatyöpaikan sulkuihin.

Antti Rinteen hallituksen startti näytti jo missä mennään. Taksit taputtaa, kun 200 m matkaa ei uusi kansanedustaja kehtaa kävellä.

Uuden kansanedustajan kommentti "olen tullut tänne päättämään asioista enkä kävelemään" kertoo kaiken vallanpitäjien vauhtisokeudesta ja kansalaisten (lue veronmaksajien) aliarvioimisesta. Tai oikeastaan se kertoon vain kyseisen henkilön tyhmyydestä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset